۱۳۹۱ فروردین ۲۳, چهارشنبه

مافین پرتغالی Orange-Muffin

مافین پرتغالی یه عصرونه دلچسبه.درست کردنش هم زحمتی نداره.
     مدت زمان پخت:20  دقیقه                              درجه حرارت:200 سانتیگراد

مواد لازم:  آرد: 310 گرم - شکر: 125 گرم- شیر: 300 میلی لیتر- آب پرتغال: 75 میلی لیتر- رنده پوست پرتغال : یک قاشق غذا خوری- بکینگ پودر: دو قاشق مربا خوری-تخم مرغ : دو تا -  کره : 150 گرم .

        روش کار: مواد خشک رو با هم الک می کنیم(آرد,شکر,بکینگ پودر) به یک کاسه مناسب منتقل می کنیم و وسط مواد رو یه گودی ایجاد می کنیم برای مواد مایع.
در یک کاسه ی دیگه تخم مرغ ها رو می زنیم رنده پوست پرتغال , کره  شیرو آب پرتغال رو هم اضافه می کنیم این مواد رو با هم مخلوط می کنیم و به کاسه ی مواد خشکمون منتقل می کنیم(داخل گودی آرد می ریزیم).با یک قاشق مواد رو با هم مخلوط می کنیم کمی که مخلوط بشه کافیه.
  قالب مافینمون رو چرب می کنیم و تا 2/3 از قالب رو پر می کنیم.این مواد12 تا مافین به ما می ده.می گذاریم تو فر از قبل گرم شده.مافین ها که از دیواره ی قالب جدا بشن یعنی پختن.اما میشه از خلال دندون هم استفاده کرد هر وقت تمیز بیرون اومد حاضره.
    

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر