۱۳۹۱ فروردین ۲۴, پنجشنبه

پلو ترکیه ایی

مواد لازم : برنج :2 پیمانه  - پاستا به شکل دانه برنج : 4 قاشق غذاخوری -روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری عصاره ی مرغ: 1 عدد - آب : 3 پیمانه
 روش کار: ابتدا پاستا (şehriye ) رو با روغن زیتون تفت می دیم با حرارت ملایم .وقتی تغییر رنگ داد برنج رو اضافه می کنیم و تقریبا دو دقیقه دیگر تفت می دیم در این بین در صورت تمایل عصاره ی مرغ رو هم اضافه می کنیم تا در حین تفت دادن آب بشه.سه پیمانه آب رو اضافه می کنیم وقتی که آب برنج تموم شد دم می کنیم.دراصل این برنج رو با کره می پزن.من به جای کره روغن زیتون و عصاره استفاده کردم که خیلی لذیذ شد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر