۱۳۹۱ فروردین ۲۴, پنجشنبه

بهشتی تبریزی

                                   شیرینی مورد علاقه ی من
                                          "بهشتی تبریزی"
 
     خیلی دنبال یه دستور خوب بودم بالاخره پیدا کردم اما نمی دونم از کی هست که اسمش رو بیارم.این بهشتیاز نوعی هست که خمیر نرمی داره و  با قیف شکوفه می زنیم.
       
          مدت پخت 20 دقیقه                                         دمای فر 170 سانتی گراد



   مواد لازم: آرد: 300 گرم - پودر شکر : 200گرم- روغن جامد: 180 گرم- روغن مایع 20 گرم- وانیل: نصف قاشق چای خوری- بکینگ پودر: نصف قاشق مربا خوری.زعفران آبکرده: یک قاشق چای خوری.پودر کاکائو:یک قاشق غذا خوری.
 
  روش کار:روغن یا کره رو می زنیم تا سبک بشه پودر شکر  و وانیل رو اضافه می کنیم می زنیم تا سفید رنگ یشه.بکینگ پودر رو با آرد الک می کنیم  به کره اضافه می کنیم مخلوط می کنیم و ورز می دیم.حالا نوبت روغن مایع هست اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم خیلی هم ورز نمی خواد که خمیر به روغن بیافته.با کمی ورز یکدست می شه .مواد رو سه قسمت می کنیم و به یک قسمت زعفران می زنیم به یک قسمت پودر کاکائو یک قسمت هم ساده می مونه.داخل قیف می ریزیم و شکوفه می زنیم روی سینی فر.من دوست داشتم چند مدل داشته باشم هم قالب زدم هم گرد کردم  هم شکوفه زدم.


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر