شیرینی مورد علاقه ی من
"بهشتی تبریزی"
خیلی دنبال یه دستور خوب بودم بالاخره پیدا کردم اما نمی دونم از کی هست که اسمش رو بیارم.این بهشتیاز نوعی هست که خمیر نرمی داره و با قیف شکوفه می زنیم.
مدت پخت 20 دقیقه دمای فر 170 سانتی گراد
مواد لازم: آرد: 300 گرم - پودر شکر : 200گرم- روغن جامد: 180 گرم- روغن مایع 20 گرم- وانیل: نصف قاشق چای خوری- بکینگ پودر: نصف قاشق مربا خوری.زعفران آبکرده: یک قاشق چای خوری.پودر کاکائو:یک قاشق غذا خوری.
روش کار:روغن یا کره رو می زنیم تا سبک بشه پودر شکر و وانیل رو اضافه می کنیم می زنیم تا سفید رنگ یشه.بکینگ پودر رو با آرد الک می کنیم به کره اضافه می کنیم مخلوط می کنیم و ورز می دیم.حالا نوبت روغن مایع هست اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم خیلی هم ورز نمی خواد که خمیر به روغن بیافته.با کمی ورز یکدست می شه .مواد رو سه قسمت می کنیم و به یک قسمت زعفران می زنیم به یک قسمت پودر کاکائو یک قسمت هم ساده می مونه.داخل قیف می ریزیم و شکوفه می زنیم روی سینی فر.من دوست داشتم چند مدل داشته باشم هم قالب زدم هم گرد کردم هم شکوفه زدم.
"بهشتی تبریزی"
خیلی دنبال یه دستور خوب بودم بالاخره پیدا کردم اما نمی دونم از کی هست که اسمش رو بیارم.این بهشتیاز نوعی هست که خمیر نرمی داره و با قیف شکوفه می زنیم.
مدت پخت 20 دقیقه دمای فر 170 سانتی گراد
مواد لازم: آرد: 300 گرم - پودر شکر : 200گرم- روغن جامد: 180 گرم- روغن مایع 20 گرم- وانیل: نصف قاشق چای خوری- بکینگ پودر: نصف قاشق مربا خوری.زعفران آبکرده: یک قاشق چای خوری.پودر کاکائو:یک قاشق غذا خوری.
روش کار:روغن یا کره رو می زنیم تا سبک بشه پودر شکر و وانیل رو اضافه می کنیم می زنیم تا سفید رنگ یشه.بکینگ پودر رو با آرد الک می کنیم به کره اضافه می کنیم مخلوط می کنیم و ورز می دیم.حالا نوبت روغن مایع هست اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم خیلی هم ورز نمی خواد که خمیر به روغن بیافته.با کمی ورز یکدست می شه .مواد رو سه قسمت می کنیم و به یک قسمت زعفران می زنیم به یک قسمت پودر کاکائو یک قسمت هم ساده می مونه.داخل قیف می ریزیم و شکوفه می زنیم روی سینی فر.من دوست داشتم چند مدل داشته باشم هم قالب زدم هم گرد کردم هم شکوفه زدم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر