۱۳۹۱ فروردین ۱۱, جمعه

رولت نسکافه ایی

یکی از خوشمزه ترین رولت ها با طعم نسکافه است.درست کردن این رولت از مدل وانیلی راحت تره.چون لازم نیست زرده و سفیده رو جدا کنیم.  
مواد لازم:  تخم مرغ :5 عدد  آرد: 100 گرم   شکر: 90 گرم  روغن مایع : 60 گرم(1/4پیمانه)  قهوه فوری(نسکافه):2 قاشق سوپخوری   پودر کاکائو:1 قاشق سوپخوری  آبجوش :1 قاشق سوپخوری و خامه شیرین شده به مقدار لازم :)
تخم مرغ ها و شکر رو می زنیم تا حجم موادمون 2 برابر بشه و رنگ مایه روشن بشه.آرد الک شده رو در 3 قسمت مساوی به همراه روغن به تناوب اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.خوب که مخلوط شد قهوه فوری و پودرکاکائو رو با آبجوش  حل می کنیم و به مایه اضافه می کنیم مخلوظ می کنیم تا یکدست بشه.موادمون رو روی سینی فر می ریزم در دمای 180'سانتی گراد و به مدت 15 دقیقه داخل فر می گذاریم.بعد از پخت کمی که خنک شد از کاغذ روغنی جدا می کنیم روی یه پارچه می گذاریم و رول می کنیم.داخل یخچال میره واسه 1 ساعت بعد بازش می کنیم و شربت می زنیم .خامه رو روی رولت می مالیم تا صاف بشه وگردوی خرد شده و موز حلقه شده رو هم روی خامه می ریزیم و دوباره رولش می کنیم و در آخر هم تزیین روی رولت و می ره تو یخچال که خنک بشه هر چی بیشتر بمونه سفت تر هم میشه .این رولت خیلی خوش مزه است.بی نظیره



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر