این شیرینی تر کیه ایی هست و خیلی خوشمزه.خیلی ترد و پوک در می یاد.
مدت پخت: 20 دقیقه دمای فر :170 سانتی گراد
مواد لازم:250 گرم - تخم مرغ یک عدد- پودر شکر :3 قاشق غذا خوری-وانیل شکری :یک قاشق چا یخوری. آرد :تقریبا دو پیمانه.به مقداری که خمیر به دست نچسبه.
روش کار:کره ی نرم شده رو با شکر می زنیم تا پوک بشه زرده تخم مرغ رو اضافه می کنیم به همراه وانیل و بکینگ پودرخوب مخلوط می کنیم.آرد رو مرحله به مرحله به موادمون اضافه می کنیم هر وقت که خمیرمون به دست نچسبید حاضره.توپ های کو چو لو درست می کنیم و روی سینی فر می چینیم با انگشت روشون رو فشار می دیم تا گود بشن.روی شیرینی ها رومال سقیده می زنیم(سفیده رو هم می زنیم تا یکدست بشه بعد استفاده می کنیم) و بادام یا فندق ریز شده می پاشیم.می گذاریم طبقه وسط فر.بعد از پخت کمی که خنک شده گودی شیرینی ها رو با مارمالاد یا شکلات آب شده پر می کنیم.
از خوشمزگیش هر چی بگم کم گفتم لذت چای به همین شیرینی هاست.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر